Tasuta öö kaineris pole mõeldud karistusena

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kainestuskambris pole hotellimugavusi, aga kui inimene seal öö veedab, ei saa ta väljakirjutamisel ka arvet. Teine variant, mida politsei maas lamajate turvalisuse heaks kasutab, on sinivalge autoga kojuviimine.
Kainestuskambris pole hotellimugavusi, aga kui inimene seal öö veedab, ei saa ta väljakirjutamisel ka arvet. Teine variant, mida politsei maas lamajate turvalisuse heaks kasutab, on sinivalge autoga kojuviimine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nii kui alanud on uus kuu ja kontolt vastu vaatab rahapuu, läheb mõnel mehel lahti suu – sealt voolab sisse alkohol, ei muu. Varsti lebabki mees ohvrina maas ja prii sõidu saab. Kuhu sõit läheb, oleneb juba olukorrast.

Umbes selline võiks välja näha joomamehe kuu alguse kirjeldus pisut luulelisemas võtmes. Näiteks reedel sai politsei väljakutse purjus mehelt, kes kurtis, et ei tea enam, kus ta viibib, ja veel vähem oskab ta koju astuma hakata. Mees leiti tänu telefoni positsioneerimisele Mustlast. Korravalvurid viisid ta koju magama.

Samal õhtul tuli teade, et Viljandis Suur-Kaare tänaval magab mees, pudelid ümberringi. Kohale kutsuti ka kiirabi, kes tuvastas, et mees on kukkunud, aga raskeid vigastusi tal polnud. See mees viidi kainenema politseimajja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles