Võru instituut kutsub esitluskontserdile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulukirjutaja Mari Kalkun esineb koos akordionist Tuulikki Bartosiki ja multiinstrumentalist Pastacaga. Koos esitavad nad müstiliselt kõlavaid rahvalauludega põimunud lugusid.
Laulukirjutaja Mari Kalkun esineb koos akordionist Tuulikki Bartosiki ja multiinstrumentalist Pastacaga. Koos esitavad nad müstiliselt kõlavaid rahvalauludega põimunud lugusid. Foto: Erakogu

Täna kell 17 algab pärimusmuusika aidas plaadi «Upa-upa ubinakõnõ» esitluskontsert. Esinevad Mari Kalkun, Pastacas, Tuulikki Bartosik ja erikülalised.

«Upa-upa ubinakõnõ» on laulja ja laulukirjutaja Mari Kalkuni, akordionist Tuulikki Bartosiki, multiinstrumentalist Pastaca ehk Ramo Tederi ning «Kõnõtraadi» autori Jan Rahmani koostöös sündinud võrukeelne uuslooming, mis on mõeldud lastele ja avatud meelega täiskasvanutele. 

Plaadi esitlustuuriga kuues Eesti paigas tähistatakse võru keele nädalat. Eile esines seltskond Tartu Sisevete Saatkonnas, homme pakuvad nad kuulajatele mängulist ja piire ületavat muusikat Pärnu uue kunsti muuseumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles