Mehed noppisid maratonturniirilt edevaid karikaid

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maadlusklubi tituleerituim sportlane Jaanek Lips näitas Riias rahvusvahelisel turniiril oma pojale Janar Lipsule ja teistele noorematele klubikaaslastele visa võitlusega väärt eeskuju ning noppis ligemale kümme tundi väldanud võistluspäeval kolmanda koha.
Viljandi maadlusklubi tituleerituim sportlane Jaanek Lips näitas Riias rahvusvahelisel turniiril oma pojale Janar Lipsule ja teistele noorematele klubikaaslastele visa võitlusega väärt eeskuju ning noppis ligemale kümme tundi väldanud võistluspäeval kolmanda koha. Foto: Valdeko Kalma

Nädala eest Riias peetud rahvusvahelistel Pauls Budovskise vabamaadluse mälestusvõistlustel saavutasid nii Viljandi Tuleviku klubi noored kui täiskasvanud häid tulemusi, meie ainsa esikoha vormistas aga Sten Orav.

Tänavu 20. korda peetud turniiril tegi kaasa 259 sportlast kuuest riigist. Eestlasi osales kolmest klubist, peale nende ja lätlaste käisid matil aga veel Leedu, Moldova, Venemaa ja Kõrgõzstani maadlejad.

Viljandlaste saagiks jäi täiskasvanute konkurentsis üks kuldmedal ja kaks pronksmedalit ning noorte arvestuses üks hõbe- ja üks pronksmedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles