Meeste tormilise tervisehuvi tõttu pani labor tööle teise verevõtja

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi tervisekeskuses Synlabi laboris sel nädalal meestele pakutav võimalus tasuta terviseuuringut teha osutus ülipopulaarseks ning et oma tervise pärast muretsejad ülemäära kaua järjekorras ei peaks ootama, pani labor tööle teisegi verevõtja.  

Synlab pakub meeste tervise kuu puhul kogu Eestis sel nädalal võimalust anda tasuta vereproovi ehk teha PSA testi eesnäärme seisundi tuvastamiseks. Paraku tekkisid Viljandi labori ukse taha ülipikad järjekorrad, mille üle kurdeti ka Sakalale. 

«Käisin täna kella 8 paiku kolmandat korda seal ja kohtasin juba all tuttavat, kes oli püha viha täis, et kampaania on nii oskamatult korraldatud: hulk inimesi ja üks verevõtja, kel läheb ligi 15 minutit iga soovija peale ja seega peab seal poolteist kuni kaks tundi elavas järjekorras ootama,» kirjutas üks pahane patsient. «Ka tuttav oli kolmandat korda proovimas. Tulin tagasi ja proovin veel reedel minna, aga suurt lootust ei ole, ammugi siis tahtmist oma aega tuima ootamise peale kulutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles