Tallinnas elav pensionär avas Viljandis vanarõivapoe

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentina Borgmann, kes müüb Inglismaalt pärit riideid ka Tallinnas, ütles, et tema ei taha rämpsu pakkuda ja sellepärast on ka hinnatase kõrgem.
Valentina Borgmann, kes müüb Inglismaalt pärit riideid ka Tallinnas, ütles, et tema ei taha rämpsu pakkuda ja sellepärast on ka hinnatase kõrgem. Foto: Elmo Riig / Sakaal

Viljandis Tartu tänaval on koha sisse võtnud järgmine kasutatud rõivaid müüv kauplus – seda taaskasutuskeskuste Leiu all ja Uuel Ringil vastas. Selle avas Tallinnas elav Valentina Borgmann, kes on siin varemgi vanarõivapoodi pidanud.

Umbes kuus aastat tagasi Tallinna kolinud pensioniealine Valentina Borgmann, kes avas esmaspäeval Viljandi vanalinnas keldrikorrusel oma kaupluse uksed, pidas enne pealinna kolimist samasugust äri Jakobsoni tänaval.

Nii Tallinnas kui Viljandis Inglismaalt toodud rõivastega kauplev Borgmann ütles, et tal on siin tänu varasemale kogemusele palju tuttvaid, kes on käinud tema juures pealinnaski. Enne Tallinna kolimist elas Borgmann 40 aastat Viljandis ja kasutatud rõivaste äri on tema ellu kuulunud viimased 27 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles