Sušita lõppenud õhtust sündis oma äri idee

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrannad Karen Ilisson (vasakul) ja Maike Tšetšin keeravad Männimäe kortermaja viienda korruse köögis esmaspäevast suširulle, et need siis tellijatele tasuta kohale toimetada.
Sõbrannad Karen Ilisson (vasakul) ja Maike Tšetšin keeravad Männimäe kortermaja viienda korruse köögis esmaspäevast suširulle, et need siis tellijatele tasuta kohale toimetada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Karen Ilisson ja Maike Tšetšin tahtsid ühel sügisesel reedeõhtul minna Harmooniasse sušit sööma. Mõeldud, tehtud. Ainult et sušit ei õnnestunud neil saada, sest see oli parajasti otsas ja seda valmistati vaid ettetellimisel.

Tänu kirjeldatud vahejuhtumile sündis neidudel veel samal õhtul idee hakata ise Viljandis Jaapani köögist pärit ampse pakkuma. Juba esmaspäeval sõitsid nad Tallinna lattu vajalike asjade järele. Hoogsalt alanud ärile tõmbasid nad korraks pidurit eelmisel nädalal, sest tegid remonti oma uutes ruumides, milleks on ühele neiule kuuluv Männimäe korter.

Osaühingus Ilisson toimetav Vilku Sush peabki oma sünnipäevaks 2. novembrit, kui sai tellimusi vastu võtma hakata uue ilmega köögis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles