Mida kõike vereanalüüs meie kohta näitab

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laboriarst Anneli Raave-Sepp (seisab) selgitab soovi korral vereanalüüsi tulemusi. Proove võtab Viljandi Synlabi laboris laborant Lea Imala.
Laboriarst Anneli Raave-Sepp (seisab) selgitab soovi korral vereanalüüsi tulemusi. Proove võtab Viljandi Synlabi laboris laborant Lea Imala. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laboriarst Anneli Raave-Sepp uurib vereanalüüsi näitajaid ja võrdleb neid omavahel. Olen elus põhjalikumaidki proove teha lasknud, aga nii üksikasjalikku ülevaadet tulemustest pole varem kuulnud.

See on lausa põnev. Iseasi, kui palju sellest kõigest meelde jääb.

Olen valinud «Terviseriski» paketi ja «Naised 50+» lisapaketi ning palunud teha lisauuringuid immuunsüsteemi seisundi kindlaksmääramiseks. Laboriarsti konsultatsioonis selgub, et mu immuunsüsteem ongi tavapärasest veidi nõrgem, antikehad moodustuvad see-eest hästi. Paraku imerohtu immuunsüsteemi tugevdamiseks ei ole. Käiku lähevad ikka vanad head soovitused: punane päevakübar, küüslauk, värskes õhus liikumine...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles