Varga jooksutehnika vedas viimaks alt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24-aastasel Hardil oli varastamiseks omamoodi võte: ta valis poes meeldiva joogipoolise ja pani siis sellega lihtsalt jooksu. 

Nagu selgub maakohtu lahendist, meeldisid Hardile millegipärast just tarbijate ühistute kauplused. 29. juunil haaras ta Viljandi Tarbijate Ühistu Uueveski Konsumi kaupluse kassalindilt kaks liitrist pudelit rummi Casablanca ja kaheliitrise Coca-Cola ning jooksis nendega minema. Juba järgmisel päeval oli pikanäpumees Abja Tarbijate Ühistule kuuluvas Halliste kaupluses A ja O, kus pani kilekotti kaks kaheliitrist Coca-Colat ning kolm pooleliitrist rummi Carriba Negro, ühe pooleliitrise rummi Carriba Xtabla ja neli pakki sigarette. Jookide eest tasumata tormas ta kotiga minema.

Seejärel pidas Hardi peaaegu kuu aega vahet, kuni püüdis 27. augustil varastada Viljandi Tarbijate Ühistu Maksimarketist pooleliitrist likööri Vana Tallinn. See kuritegu jäi turvamehe sekkumise tõttu lõpule viimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles