Joobes alaealine pussitas õpilaskodus koolikaaslast

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üldiselt on Viljandi kutseõppekeskuse direktori Tarmo Looduse sõnul elu õpilaskodus rahulik, kuid pühapäeval lõi seal joobes alaealine teist noaga.
Üldiselt on Viljandi kutseõppekeskuse direktori Tarmo Looduse sõnul elu õpilaskodus rahulik, kuid pühapäeval lõi seal joobes alaealine teist noaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva hilisõhtul oli Vana-Võidus Viljandi kutseõppekeskuse õpilaskodus kriminaalne vahejuhtum, kui üks 16-aastane noormees lõi samas eas koolikaaslasele noaga kõhtu.

Politseinikud pidasid alaealise purjus pussitaja kohapeal kinni ja kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Kutseõppekeskuse direktori Tarmo Looduse teada ei olnud tekitatud haav eluohtlik. Ta kinnitas, et juhtunu tuli kooliperele ehmatusena ja töötajatelt on võetud seletuskirjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles