Maratonimehe üks unistusi läks Frankfurdis lörri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa andekas jooksumees Heinar Vaine läbis pühapäeval Frankfurdi maratoni ajaga 2:27.35, ehkki lootis teha seda umbes viis minutit kiiremini. See foto on tehtud tänavu Viljandis linnajooksul.
Viljandimaa andekas jooksumees Heinar Vaine läbis pühapäeval Frankfurdi maratoni ajaga 2:27.35, ehkki lootis teha seda umbes viis minutit kiiremini. See foto on tehtud tänavu Viljandis linnajooksul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval end Frankfurdi maratoni starti asutanud Viljandimaa rekordi omaniku Heinar Vaine selge siht sel jooksul oli täita üks unistusi ja kirjutada oma nimele Eesti alla 23-aastaste rekord. Kahjuks jäi see tegemata.

Vaine läbis distantsi ajaga 2:27.35 ning sai sellel väga esindusliku koosseisuga jooksul üldarvestuses 68. ja omaealiste ehk U-23 vanuseklassis kolmanda koha. Selles tulemuses on 22-aastane jooksumees aga pettunud.

«Eesmärk, millega ma starti läksin, jäi täitmata. Siht oli lüüa Eesti noorsooklassi rekordit,» nentis ta ning lisas, et kõik eeldused elu parimaks maratonijooksuks olid olemas. «Tundsin ennast suurepäraselt. Vorm on nagu ta on, aga teadsin, et olen võimeline aega 2:22.45 lööma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles