Uue hingamise leidnud Raassilla krossirada korjab tuntust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Raassillas asetleidnud autokrossisarja «Tarvastu 2015» viies etapp pakkus kaasaelajaile küllaga adrenaliini. Ühtlasi võisid nad uudistada sõiduvahendeid, mis võtsid Eestis mõõtu esimest korda.

Sõitjatele kujunes hooaja viies mõõduvõtt sportlikuks katsumuseks ning korraldajatele, tänavu Raassilla autokrossiraja enda hallata ja arendada võtnud mittetulundusühingu Tarvastu Motoklubi eestvedajatele parajaks proovikiviks. Võistluspäev oli senistest osalejaterohkem: osalejate arv ületas kõigi masinaklasside peale kokku saja piiri. Samuti oli see senistest kõrgema tasemega: rahvakrossidel kaasategijate kõrval oli võistlema kogunenud hulk Eesti rallikrossisarjas osalevaid mehi.

«Saime enam-vähem hakkama, aga jamasid oli ikka ka,» tunnistas peakorraldaja Peeter Peek, kes ise on autosportlasena keskendunud ringrajasõidule ning lõpetas tänavu Balti meistrivõistlused klassis Baltic Open kolmanda kohaga. «Vahepeal tõrkus ajavõtusüsteem ja organisatoorseid muresid tuli lahendada hulgi. Nii et on, millest tuleviku tarvis õppida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles