Kaitseliidu Sakala malev otsib uuele majale ehitajat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala maleva pealik Ahto Alas osutab alleele, mis varsti tõenäoliselt maha võetakse ja mille asemele kerkib uus staabikeskus.
Sakala maleva pealik Ahto Alas osutab alleele, mis varsti tõenäoliselt maha võetakse ja mille asemele kerkib uus staabikeskus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädala pärast selgub, millise hinnaga on ehitusfirmad valmis Kaitseliidu Sakala malevale rajama Viljandi piiri äärde uue staabihoone.

2001. aastast vanades veterinaarkeskuse ruumides tegutsenud malev, millel on enam kui tuhat liiget, on uut maja oodanud vähemalt kaheksa aastat. Esimest korda hakati sellest rääkima 2008. aastal, aga saabunud majanduslangus lõi plaanil ajutiselt jalad alt.

Nüüd on hoone projekt valmis ning riigihangete registris konkursi teadegi juba mitu nädalat üleval. Viimane pakkumiste esitamise tähtaeg on 30. oktoobril kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles