Vallavanem lubab Abja-Paluojale kindlasti uut tervisekeskust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks uue tervisekeskuse ehitusele ootab renoveerimist ka Abja haigla. Juurdeehituse rajamise järel peaks tervisekeskuse, kiirabi ja perearstide vahel tekkima sünergia.
Lisaks uue tervisekeskuse ehitusele ootab renoveerimist ka Abja haigla. Juurdeehituse rajamise järel peaks tervisekeskuse, kiirabi ja perearstide vahel tekkima sünergia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Abja vald on ootel, mil saab ära saata uue tervisekeskuse ehitamise rahataotluse. Lisaks plaanib vald omavahenditest paremaks muuta Abja haigla tingimusi.

Samal ajal kui Suure-Jaani otsis tervise- ja külastuskeskuse arhitektuurivõistlusel võidutööd, ootas Abja vallavanem Peeter Rahnel tervisekeskuse rahataotluse esitamise võimalust, sest kõik ettevalmistused on tehtud.  «Me ei konkureeri Suure-Jaaniga, vaid iseendaga, et meie tingimused vastaksid nõuetele,» märkis vallavanem.

«Kõik tingimused vastavad nõuetele ning olen kindel, et saame tervisekeskuse ehitamiseks raha. Praegu on asi lihtsalt bürokraatia taga. Me eeldasime, et saame taotluse esitada juba oktoobris, kuid üle Eesti on taotluste esitamine lükatud tunduvalt hilisemasse aega,» selgitas Rahnel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles