Jäähokimeeskond üllatas end viigiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokiklubi meeskond alustas hooaega viigimänguga. Pilt on tehtud eelmisel hooajal, mis päädis viljandlaste võiduga Tartu linna meistrivõistluste teise liiga turniiril.
Viljandi hokiklubi meeskond alustas hooaega viigimänguga. Pilt on tehtud eelmisel hooajal, mis päädis viljandlaste võiduga Tartu linna meistrivõistluste teise liiga turniiril. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi jäähokiklubi meeskond alustas esmaspäeval hooaega. Tartu linna lahtiste meistrivõistluste avakohtumises teenisid viljandlased neile endile võiduna mekkinud viigi Tartu Dünamo vastu.

Mullu samal turniiril teises tugevusgrupis võidutsenud Viljandi hokiklubi esindus osaleb alanud hooajal turniiri viieliikmelises tugevamas seltskonnas ehk esiliigas. Esmaspäeval Lõunakeskuse jäähallis peetud kohtumine kohaliku Dünamoga lõppes 3:3 viigiga. Viljandi meeskonna väravad viskasid avakohtumises Ragnar Soo, Ardi Lillemägi ja Marko Kiivikas.

Üks kolmest väravaautorist Marko Kiivikas tunnistas, et neile endile tundub viigipunkt nagu võit. «Mina näiteks olin jääl sellel sügisel esimest korda, mõned meist on ikka paar korda jääle saanud,» selgitas Kiivikas.  «Seekord tuli mul hokiväljakul realiseerida oma petangi- ja lauatennisetreeningutel korjatud vormi,» lõõpis Kiivikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles