Suvisest taskuraha plaanist kasvasid sügiseks välja noored fotograafid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitzbergi gümnaasiumi viimases klassis olles alustasid Kerli Jaago ja Mikk Kask pildistamist ühisnime Fotoraat all. Suvega sai see tuule tiibadesse ning nüüd saadab fotograafitöö neid ka ülikooli kõrval.
Kitzbergi gümnaasiumi viimases klassis olles alustasid Kerli Jaago ja Mikk Kask pildistamist ühisnime Fotoraat all. Suvega sai see tuule tiibadesse ning nüüd saadab fotograafitöö neid ka ülikooli kõrval. Foto: Fotoraat

«Üldiselt inimesed ootavad, et neist tehtaks ilupilte,» lausus Mikk Kask ning lisas, et enamasti ütlevad Fotoraadi poole pöördujad, et ei soovi midagi erilist – vaid  paar ilupilti.

Fotoraat on tänavu kevadel Kitzbergi gümnaasiumi lõpetanud noored Kerli Jaago ja Mikk Kask, kes koondasid oma pildistamishuvi ühtse nime alla  tänavu maikuus. Selleks ajaks olid nad kaamera taga tegutsenud ligi aasta.

«Fotoraadis ongi meie eesmärk jäädvustada iga foto nagu ilupilt,» sõnas Mikk Kask ja toonitas, et oluline on, et inimesed jääksid oma välimusega pildil rahule. Kerli Jaago lisas, et väga tähtis on foto teostus – kvaliteet on niikuinii tähtis, kuid ka originaalsus, idee ja üldmulje peavad head olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles