Keskerakond kulutas enim

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LIIS TREIMANN (Postimees)
Septembris jäi Postimehe kaamerasilma ette Mailis Reps, kes saabus tööle Volkswageni minibussiga. Samal ajal esitab ta seoses töösõitudega liisinguarveid Mitsubishi Pajero Wagon Instyle’i eest.
LIIS TREIMANN (Postimees) Septembris jäi Postimehe kaamerasilma ette Mailis Reps, kes saabus tööle Volkswageni minibussiga. Samal ajal esitab ta seoses töösõitudega liisinguarveid Mitsubishi Pajero Wagon Instyle’i eest. Foto: Liis Treimann / Postimees

Mailis Reps on oma erakonnakaaslase Priit Toobali järel kuluhüvitise realiseerimises teisel kohal. Tema on võimalikust 3368,03 eurost ära kulutanud 3343,46 eurot.

Repsi suurimaks kuluallikaks on osutunud maastur Mitsubishi Pajero Wagon Instyle, mille eest on ta liisinguarveid esitanud aprillist juunini ning mille kuine liisingumakse on jäänud 670 euro kanti. Repsi sõidukulud olid kokku 2115,54 eurot.

«Ei oska öelda, kas see on suur või kallis auto. Minul on selline valik tehtud päris mitu aastat tagasi ja tol hetkel polnud seitsmekohalisi autosid valikus väga palju,» põhjendas poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles