Mulgi ralli võitsid Margus Remmak ja Olaf Suuder

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
anda Mulgi ralli võitsid Margus Remmak ja Olaf Suuder.
anda Mulgi ralli võitsid Margus Remmak ja Olaf Suuder. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mulgi ralli võitsid Margus Remmak ja Olaf Suuder, kes läksid juhtima pärast kümnendat kiiruskatset, kus seni liidrikohta hoidnud Ott Tänak ja Raigo Mölder teelt välja sõitsid ja auto katuse peale keerasid ning seetõttu ligemale pool minutit kaotasid.


Ralli finišis edestasid Margus Remmak ja Olaf Suuder teisena lõpetanud Egon Kauri ja Simo Koskineni 13,7 sekundiga ning kolmandaks jäänud Ott Tänakut ja Raigo Mölderit 15,8 sekundiga.

«Seekord pole autol ühtegi kriimu, erinevalt eelmisest rallist Paides sõitsime võistluse puhtalt läbi,» oli Margus Remmak võidu üle õnnelik.

Enne viimast Saaremaa rallit endale Eesti meistrivõistluste arvestuses siiski liidrikoha säilitanud Ott Tänak polnud pettunud mitte niivõrd koha kui auto lõhkumise pärast.

«Tugevas konkurentsis on kolmas koht hea tulemus. Halb on see, et lõhkusin kümnendal katsel auto,» tunnistas noor Saaremaa mees.

«Lootsin Viljandi ralliga endale meistritiitli kindlustada, et kodusel võistlusel pingevabamalt startida, nüüd tuleb Saaremaal end taas tõestada,» kõneles Tänak.

Mulgi ralli A-klassis võitsid Slava Popov ja Talis Perosti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles