Sõudjad tulid koju suuremate paatide järele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärolyn Mäesaar tuli Rootsis peetud Balti karikavõistlustel Eesti noortekoondise tütarlaste neljapaadi koosseisus 500 meetri distantsil teiseks ja klassikalisel, 2000-meetrisel võistlusmaal neljandaks.
Kärolyn Mäesaar tuli Rootsis peetud Balti karikavõistlustel Eesti noortekoondise tütarlaste neljapaadi koosseisus 500 meetri distantsil teiseks ja klassikalisel, 2000-meetrisel võistlusmaal neljandaks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sõudesportlastel on kujunenud igasügiseseks traditsiooniks pidada aasta viimased mõõduvõtud Tartus Emajõel. Möödunud nädalavahetuse kahel päeval oli seal väikeste paatide regatt ja eeloleval laupäeval kohtutakse kaheksapaatide võistlusel.

Väikeste paatide regati formaat näeb esimesel päeval ette 5600 meetri ja teisel klassikalise, 2000-meetrise võistlusmaa läbimist. Kahe distantsi ajad liidetakse ning selle põhjal selgitatakse paremusjärjestus.

Tänavu osales meeste ja naiste kahe- ja ühepaatide mõõduvõtul 83 sportlast, sealjuures oli kohal väga suur osa lätlaste paremikust. Pingerida koostati vaid meeste ja naiste arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles