Võidukas Varunessa pani Olustveres hooajale uhke punkti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoburakendi võistluse madalamal tasemel võidutses 2011. aastal sündinud Tori mära Varunessa, keda vankrist juhtisid kutsar Eve Haggi ja gruum Signe Haggi Raplamaalt.
Hoburakendi võistluse madalamal tasemel võidutses 2011. aastal sündinud Tori mära Varunessa, keda vankrist juhtisid kutsar Eve Haggi ja gruum Signe Haggi Raplamaalt. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Septembri viimasel laupäeval oli Olustvere mõisa kõrval ratsaväljakul stardivalmis 18 hoburakendit. Seal oli algamas võistlus, missugust Viljandimaal vist polnudki varem korraldatud, vähemalt pikka aega mitte. Kutsarid igatahes ei mäletanud, et nad oleksid varem siin maakonnas mõõtu võtnud. 

Eesti ratsaspordi liidu rakendispordi karikasarja viimasele etapile «Olustvere hoburakend» Raplamaalt kohale tulnud naiskond, kutsar Eve

Haggi ja tema abiline ehk gruum Signe Haggi ootasid oma platsile pääsu vankris, mis oli kinnitatud Varunessa taha. Varunessa on noor kollane Tori hobune, kes võistleb tänavu esimest aastat. Sestap osales ta ka kolmest võistlustasemest madalaimal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles