Ka märkamatult toimetamine viib märgatavate tulemusteni

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Pärtel
Henri Pärtel Foto: Kristi Kivestu

Sisseastuva mehe juures märkan esimesena suuri heledaid väljendusrikkaid silmi ja tihedat kastanpruuni habet. Tema näojooned on pehmed ja intelligentsed. Kui oleks argipäeva hommik, vaataks minu selja tagant tema poole 25 ootusärevust täis silmapaari ja keegi küsiks: «Õpetaja, mis me täna tunnis teeme?»

Praegu aga istun Viljandi Paalalinna kooli esimese klassi esimeses pingis üksinda ja minu vastas on klassiõpetaja Henri Pärtel, keda linn tunnustas tänavu aasta noore õpetaja tiitliga.

Otsustame kohe algul, et pikalt vestlema ei jää. Nimelt meeldivad sellele 25-aastasele noormehele rutiin ja kindel päevakava. Veeta pool päeva veerandsaja elujõust pakatava lapse seltsis on omamoodi kurnav, nii et pärast tööpäeva lõppu kulub vaimse pinge väljarahmeldamiseks marjaks ära saalihokitreening ning puhkama tuleb heita varakult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles