Halb suhtlemine tõi haiglale kaebuse

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla juhtkond on erakorralise meditsiini osakonnas asetleidnud looga kursis ning on töötajatega sel teemal rääkinud.
Viljandi haigla juhtkond on erakorralise meditsiini osakonnas asetleidnud looga kursis ning on töötajatega sel teemal rääkinud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teismeeas tütrega Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonnast abi otsinud ema sai oma sõnul väga ebameeldiva vastuvõtu osaliseks. Haigla tunnistab, et patsiendi perega suhtlemine jäi puudulikuks, kuid kinnitab, et meditsiinilises mõttes ei tehtud midagi valesti.

Oma pahameelt Sakalaga jaganud 14-aastase tütarlapse ema leiab, et nendega tegelnud õe suhtumine jättis palju soovida ning neile jagati liiga vähe infot. Ta on nördinud, sest erakorralise meditsiini osakonnast saadeti nad pärast analüüside tegemist ja tulemustelehe kätteandmist ilma selgitusi jagamata koju tagasi, kuid päev hiljem diagnoosis perearst neiul kopsupõletiku ning ta vajas pikemat ravikuuri.

Ema esitas juhtunu kohta haiglale ametliku kaebuse ja haigla on pöördumisele ka vastuse saatnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles