Mees metsast aitab Aida kohvikul oma nägu leida

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Parts nimetas ennast meheks metsast, kes pole peljanud vastu võtta keerulisi ülesandeid, kui asi huvi pakub. Praegu püüab ta panna Aida kohviku meeskonna ühise eesmärgi nimel tööle.
Rait Parts nimetas ennast meheks metsast, kes pole peljanud vastu võtta keerulisi ülesandeid, kui asi huvi pakub. Praegu püüab ta panna Aida kohviku meeskonna ühise eesmärgi nimel tööle. Foto: Elmo Riig / Sakala

Septembri algul asus Aida kohvikus konsultandina tööle Rait Parts, kes on korraldanud näiteks Sääsepirina Alguse kontserte Soo­maal. Nüüd tuleb tal mõne kuuga panna meeldivalt sumisema Aida ­kohvik koos pärimusmuusika aidaga.

«Seda, kuis Aida kohvikus asjad on, teavad viljandlased ise vahest kõige paremini,» ütles Soomaal asuva Mardu talu peremees Rait Parts, kes on kohvikus ametis detsembrini. Ettepaneku tulla Viljandisse tööle tegi talle pärimusmuusika aida juhataja Tarmo Noormaa koos kohviku juhatusega.

Rait Partsi sõnul oli kutsujate huvi kohviku võimalused puhtalt lehelt üle vaadata ja panna see pärimusmuusika aida enda sisuga ühte jalga käima. Nii asuski ta septembri algul paar päeva enne eelmise juhataja Aili Mängeli lahkumist tolle kõrval ametisse. Praegu on Partsi täita ka juhataja ülesanded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles