Maavanem andis eakatele koduseid ülesandeid

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eakate liikumispäeval olid lisaks kepikõnnile kavas viskamisalad. Paljud proovisid ära, kui kaugele kummisaabas nende käest lendab.
Eakate liikumispäeval olid lisaks kepikõnnile kavas viskamisalad. Paljud proovisid ära, kui kaugele kummisaabas nende käest lendab. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile täitus linnastaadion eakatega, kes olid kohale saabunud selleks, et üheskoos liikuda. Õisust tulnud Hilje Tamm, kes oli koos abikaasa ja kahe kaaslasega tribüünil koha sisse võtnud, ütles, et toas saab palju istuda.

Elus esimest korda Viljandi linnastaadionile sattunud Tamm rääkis, et nende nelikus on kõik vanuses 80+, aga kas neid võiks nimetada eakateks, väärikateks või lihtsalt vanainimesteks, ta arvata ei osanud. «Mul pole olnud selle peale aega mõeldagi – tegemist on nii palju,» ütles ta.

Tamm käib, kus aga saab, näiteks ekskursioonidel mulkide seltsiga. Sellega läheb ta ka oktoobris väljasõidule. Liikumispäeval osales ta ennekõike sellepärast, et veeta oma seltskonnaga mõnusalt aega. «Jaan lubas saabast ka visata,» osutas ta mehele. Too aga teatas, et tal on kingad jalas ja ta ei ole kindel, kas neid visata saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles