Eesti meistrit võib trehvata Soomaa teedel treenimas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani vallas elav jalgrattur Liisa Ehrberg kukkus möödunud pühapäeval Tartu rattamaratoni kümnendal kilomeetril päris rängalt, ent tuli siiski parima naisena finišisse.
Suure-Jaani vallas elav jalgrattur Liisa Ehrberg kukkus möödunud pühapäeval Tartu rattamaratoni kümnendal kilomeetril päris rängalt, ent tuli siiski parima naisena finišisse. Foto: Margus Ansu / Postimees

Juba mõnda aega välisklubi lepingut otsinud jalgratturi Liisa Ehrbergi järel on võistlusprotokollides elukohana kirjas Viljandimaa. Pühapäeval Tartu maratonil Eesti maratonisõidu meistriks tulnud ja ka maantee grupisõidu meistri tiitlit kandev naine kinnitas, et see pole eksitus.

Lapsepõlve Tallinnas veetnud ja seal koolis käinud, lõpetas Ehrberg Otepääl Audentese spordigümnaasiumi ja seejärel Tartu ülikooli, ent nüüd nimetab ta oma koduks vanemate talu Suure-Jaani vallas Soomaa veerel Kildu lähedal.

«Meil on imearmas talu suurepärase loodusega kohas. Vanemad soetasid selle ligemale kolm aastat tagasi,» kõneles Liisa Ehrberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles