Uus abilinnapea astus ametisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Kivistik
Janika Kivistik Foto: Marko Saarm / Sakala

Janika Kivistik kinnitati eile õhtul uueks Viljandi abilinnapeaks, mille poolt hääletas 15 volikogu liiget, vastu oli kolm ja erapooletuks jäi üks.

Tema kureerida on edaspidi haridust, kultuuri ja sotsiaalelu puudutavad teemad. Viljandi linnapea Ando Kiviberg on varem öelnud, et ootab Kivistikult valimisteni jäänud paari aasta jooksul tuge eeskätt muusikakooli remondi korraldamisel, Paalalinna ja Kaare kooli remondi ettevalmistamisel, kultuuriministeeriumiga ees ootavatel läbirääkimistel muuseumist sihtasutuse moodustamiseks ning sotsiaalvaldkonna töö ümberkorraldamisel.

Kivistik on töötanud pikalt õpetajana ning viimased viis aastat Paalalinna kooli õppejuhina. Eelmistel kohalikel valimistel kandideeris ta esimest korda volikokku ning pääses Isamaa ja Res Publica nimekirjas ka sisse. Seejärel valiti ta saadikurühma juhiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles