Edgar Savisaar võeti ette nii saunalaval kui mustas kastis

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised saunas rääkisid, et see, mis meie riigis toimub, on õudne. Ühiselt jõuti laval küsimuseni, kas me sellist riiki tahtsimegi. Pildile nõustus jääma vaid saunaskäiguga lõpusirgele jõudnud Milvi Salumäe.
Naised saunas rääkisid, et see, mis meie riigis toimub, on õudne. Ühiselt jõuti laval küsimuseni, kas me sellist riiki tahtsimegi. Pildile nõustus jääma vaid saunaskäiguga lõpusirgele jõudnud Milvi Salumäe. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala käis eile linna peal uurimas, mida Viljandi inimesed Tallinna linnapea Edgar Savisaare alkäemaksu kahtlustustest arvavad. Teema oli juba enne meie saabumist üles võetud nii naiste saunas, Kalju Komissarovi loengus, juuksurisalongis kui fotopoes.   

«Enam ei saa Savisaare pärast rahulikult saunaski olla,» kostis eile keskpäeval Inkeri päevakeskuse sauna pesuruumist kommentaar, kui Sakala ajakirjanik ja fotograaf olid tulnud uurima, mida naised seal räägivad.

Saunatiiruga juba riietusruumi end kuivatama jõudnud Milvi Salumäe ütles, et teema võeti üles ka lavalaudadel. Tema sõnul oli osa Savisaare poolt ja osa vastu, aga päris tuliseks kuum leil seda arutelu ei kütnud. «Lihtsalt arutasime, et juba viis aastat tagasi teati seda, aga polnud piisavalt süütõendeid,» rääkis Salumäe ning lisas, et võimukandjate ahnusel pole ikka piire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles