Repliik. Ropp rahvas ekraanil

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Sarv
Tiina Sarv Foto: Jaan Pääsuke

Ma ei ole kuigi suur kokasaadete vaataja, aga TV3 palju reklaamitud «Eesti parima pagari» esimese osa vaatasin ära. See oli üsna igav. Häiris siiski hoopis muu.

On mõistetav, et inimene, kes pääseb elus esimest korda teleekraanile, tahab kena välja näha. Maitse asi, kas geelküüned teevad kellegi ilusamaks, aga kui tainast segavad erksavärviliste küünte ja sõrmuseid täis sõrmedega naised, siis see on algeliste sanitaarnormide labane eiramine. Võime ju mõelda, et tainas läheb niikuinii kuuma ahju, aga pärast pannakse koogi vahele kreemi ja peale kaunistusi. Isegi kui vahepeal käsi pestakse, võivad näiteks salmonellabakterid vabalt sõrmuste varju jääda.

Teine näide on kõikvõimalikud seriaalid, kus välisuksest sisse astunud tegelane kohe laua taha istub ja sööma hakkab. Eriti hull oli «Kodu keset linna», mida spondeeris vist Selver. Sealsed tegelased olid alatasa näljased ja hüppasid laua taha või külmutuskapi juurde isegi ülerõivaid seljast võtmata, kätepesust rääkimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles