Repliik. Puuga pähe

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Koorep
Sigrid Koorep Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Nädalavahetusel sõitis Kõpu ja Kilingi-Nõmme vahel kastiauto suure halukoormaga. Korraga pudenes lahtisest koormast puiduprahti teele – eks seda juhtu ikka. Möödasõidumõtetega sai veokile lähemale liigutud, siis aga lendas laadungist välja kuus-seitse halgu. Õnn oli, et sai kiiresti pidurdatud ja vastutulevad autod olid hetk tagasi möödunud. Vastasel korral oleks olnud kahju kui palju.

Edaspidi jäi veokiga sisse suuremat sorti vahe, halge kukkus sealt aga veel mitu portsu. Kui masin Pärnu poole suuremale teele keeras, tuli möödasõit ikkagi ära teha, et autojuhile tuledega ohust märku anda. Juht sai kinni peetud ja ta läks koormat kohendama. 

Mõnikümmend kilomeetrit võib tunduda küll väikse sutsuna, ent see lühike sõit korralikult kinnitamata puukoormaga võib maksma minna kalli autoparanduse ja hullemal juhul kaasa tuua korvamatud vigastused, kui halupuud kellegi sõiduki esiklaasi lendavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles