Noortevolikogu ootab lennukaid ideid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noortevolikogu ootab 16. oktoobrini ideid projektivõistlusele.
Viljandi noortevolikogu ootab 16. oktoobrini ideid projektivõistlusele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi noortevolikogu ootab 16. oktoobrini ideid projektivõistlusele, kus läheb jagamisele 3460 eurot.

Tänavusel konkursil on esimest korda paremate ideede sõelumisel kavas ka esitlusvoor, mis annab toatlejatele võimaluse oma projeti komisjoni ees kaitsta.

Konkursile oodatakse haridusliku taustaga ning huvitegevuse ja vaba aja veetmise võimalusi laiendavaid projekte eri vanuseastmetes noortele. Väga on oodatud projektid, mis ühendavad linna ja maakonna noori, samuti rahvusvahelisel tasandil algatused.

Esitlusvoorus on kõigil huvilistel võimalik oma projekti mentoritele esitleda ning saada professionaalset tagasisidet. Igal esinejal on ettekandeks viis minutit. Järgneva kahe nädala jooksul on igal projekti esitajal võimalik kasutada projekti kirjutamiseks ühe mentori abi. Mentorid kaasatakse koos sihtasutustega Viljandimaa Arenduskeskuse ja Viljandimaa Hariduse Arengufondiga.

Esitlusvooru oodatakse kuulama ka neid noori, kellel enda projekti ei ole, kuid kes sooviksid osaleda mõne teise projekti koostamises ja teostamises.

Projekte saavad esitada 16–26-aastased noored, kes elavad või õpivad Viljandis. Täpsem info www.viljandi.ee/noorte-volikogu. Projektid palutakse saata e-posti aadressil viljandinoortevolikogu@gmail.com.

Toetuse saanud projektid tehakse teatavaks 23. oktoobril Viljandi kodulehe ja Viljandi noortevolikogu Facebooki lehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles