Uut algust ootav rattur lõpetab hooaja Ameerikas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti alla 23-aastaste maanteeratturite koondislane Josten Vaidem lendas täna Ameerika Ühendriikidesse, kus tuleval nädalal peetakse maailmameistrivõistlusi. Viljandi rattaklubi kasvandik teeb seal tõenäoliselt kaasa vaid grupisõidus.
Eesti alla 23-aastaste maanteeratturite koondislane Josten Vaidem lendas täna Ameerika Ühendriikidesse, kus tuleval nädalal peetakse maailmameistrivõistlusi. Viljandi rattaklubi kasvandik teeb seal tõenäoliselt kaasa vaid grupisõidus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi rattaklubi kasvandik Josten Vaidem alustas täna hommikul koos Eesti alla 23-aastaste koondisega lennureisi ookeani taha, kus tuleval nädalal peetakse noorte maanteesõidu maailmameistrivõistlusi.

«Ega suurt midagi oodata oskagi. Eesmärk on teha head sõitu,» nentis 21-aastane Olustvere noormees, kes on kaks viimast hooaega võistelnud Prantsusmaal ning korjanud eri taseme ja tugevusega võistlustel suure hulga karikaid.

Kodumaa koondvõistkonda on Josten Vaidem varemgi kuulunud. Tänavu kevadel tegi ta kaasa Belgia ja  Aserbaidžaani tuuril ning tema oli Eesti koondislastest ainus, kes suutis lõpuni sõita noorte Tour de France’iks nimetatava Tour de l’Aveniri. Rahvusvahelistel tiitlivõistlustel pole ta aga varem osalenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles