Edukas võistlus jäi Heinar Vainet veidi painama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel võistlushooajal vigastustega hädas olnud Heinar Vaine sai pühapäeval Tallinna jooksumaratonil suurepärase tulemuse, teenides kokkuvõttes kolmanda koha ja Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.
Tänavusel võistlushooajal vigastustega hädas olnud Heinar Vaine sai pühapäeval Tallinna jooksumaratonil suurepärase tulemuse, teenides kokkuvõttes kolmanda koha ja Eesti meistrivõistlustel hõbemedali. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Teist aastat järjest SEB Tallinna maratoni kolmanda kohaga ja Eesti meistrivõistluste arvestuses hõbemedaliga lõpetanud Staieri klubi jooksja Heinar Vaine tõdes, et tunneb tulemusest rõõmu, kuid eesmärk ei täitunud ja see jäi veidi painama.

Juba kevadel nimetas Vaine oma selle hooaja peamiseks eesmärgiks Eesti noorsooklassi maratonirekordi uuendamist. Paraku jäi ta pühapäeval oma eelmise aasta tulemusele 39 sekundiga alla ning ihaldatud sihist jäi teda lahutama üks minut ja 24 sekundit.

Rekordigraafikus püsis Vaine oma sõnul veel 30. kilomeetril, kuid lõpp kujunes raskeks. «Viimased 12 kilomeetrit oli ränk töötegemine,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles