Väikesed spordisõbrad kihutasid ümber järve

, Joosu klubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Viljandis Paala järve ääres asetleidnud jooksul oli tublidel lastel võimalik suurepärast sügisilma nautida ja eakaaslastega mõõtu võtta.
Laupäeval Viljandis Paala järve ääres asetleidnud jooksul oli tublidel lastel võimalik suurepärast sügisilma nautida ja eakaaslastega mõõtu võtta. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval teokssaanud 64. laste Paala järve jooks kujunes imeilusast ilmast hoolimata osavõtjate arvult sügiseste jooksude keskmikuks. Küllap oli sel päeval lasteüritusi palju – lõppemas oli ju üleeuroopaline spordinädal.

Kokku lõpetas jooksu 342 noort, sealhulgas 118 tillut. Võrreldes kevadise rekordjooksuga oligi eriti suur osavõtjate arvu kahanemine tillude seas. Taas oli tüdrukuid poistest rohkem ning enim osalejaid kaheksa- ja üheksa-aastaste hulgas.

Sügiseste jooksude osavõtjate rekord 480 pärineb 2013. aastast. Nüüdseks on jooksu lõpetanute koguarv liginemas 21 000-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles