Järjekordne protest lükkab Ugala ehitust veel edasi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala ehitus on nüüdseks jõudnud sootuks kohtusse. Enne kui sealt pole otsust tulnud, ei saa ka otsustada, kuidas teater ja Riigi Kinnisvara aktsiaselts saavad ehitaja otsimisega edasi minna.
Ugala ehitus on nüüdseks jõudnud sootuks kohtusse. Enne kui sealt pole otsust tulnud, ei saa ka otsustada, kuidas teater ja Riigi Kinnisvara aktsiaselts saavad ehitaja otsimisega edasi minna. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Riigihangete vaidluskomisjonis kaotajaks jäänud ehitusfirmad Bau­schmidt ja VMT Ehitus kaebasid komisjoni otsuse, mis ei lase neid Ugalat ehitama, edasi kohtusse, kus võib otsuse tegemisele kuluda rohkem kui kuu.

Riigi Kinnisvara aktsiaselts (RKAS) oli tunnistanud Tallinna osaühingu Bauschmidt ja Viljandis asuva aktsiaseltsi VMT Ehitus hinnapakkumise parimaks ning soovis nendega Ugala uueks ehitamiseks lepingut sõlmida, kui aktsiaselts Nordecon selle riigihangete vaidluskomisjonis protestis. Komisjon tunnistaski Bau­schmidti ja VMT Ehituse pakkumise reeglitevastaseks, selle otsuse vaidlustasid nimetatud ehitusfirmad aga halduskohtus.

Puuduv tööaasta

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles