Andres Jõesaarele esitati kahtlustus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jõesaar ütles, et pole ekspertiisiga veel tutvunud.
Andres Jõesaar ütles, et pole ekspertiisiga veel tutvunud. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu esimees Andres Jõesaar sai politseilt esmaspäeval ühele inimesele surmaga ja teisele raskete vigastustega lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamise kahtlustuse.
 

Liiklustehniline ekspertiis tuvastas, et Jõesaar sõitis Volvoga ristmikule punase fooritule ajal ning põhjustas traagilise õnnetuse.Karistusseadustik näeb sellise süüteo eest halvimal juhul ette viieaastase vangistuse.

Siseministeeriumi teatel juhtus õnnetus tänavu 17. juulil kell 16 Tallinnas Nõmme tee ja Linnu tee ristmikul, kus 50-aastane Jõesaar sõitis Volvoga ristmikule ning põrkas seal kokku sõitma hakanud Aprilia rolleriga, mida juhtis 17-aastane noormees.

Rolleri juht hukkus kohapeal ning kaasa sõitnud 16-aastane neiu toimetati raskelt vigastatuna haiglasse. Kontrollimiseks viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ka Volvo roolis olnud Jõesaar.

Andres Jõesaar ütles eile, et ta ei ole oma liiklusõnnetuse ekspertiisiga veel tutvuda jõudnud, aga kui selle materjalid näitavad tema süüd, lahkub ta ERR-i nõukogu juhi kohalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles