Suusaklubi kutsub teisele IMM-ile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal teokssaanud suusatehnika imitatsiooniga jooksu võistlus saab sel laupäeval järje. Kell 13 antakse lossimägedes Teisel Kirsimäel «Viljandi IMM-i» esimene lähe.
Eelmisel aastal teokssaanud suusatehnika imitatsiooniga jooksu võistlus saab sel laupäeval järje. Kell 13 antakse lossimägedes Teisel Kirsimäel «Viljandi IMM-i» esimene lähe. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu Sakala suusaklubi eestvedamisel uuele elule turgutatud suusatehnika imitatsiooniga jooksu võistlus ehk IMM saab eeloleval laupäeval Viljandi lossimägedes järje.

Suusatajate suviste treeningute lahutamatu osana tehtav imitatsioonijooks oli ürituse korraldajate kinnitust mööda aastate eest võistluskalendris võrdlemisi tavapärane, ent seejärel vajus unustuste hõlma ning seda tühimikku üritab nüüd Sakala suusaklubi täita. 

Teine «Viljandi IMM» peetakse laupäeval võistluskeskusega Teisel Kirsimäel ja esimene start antakse kell 13. Võistlusklassid on 12-aastastest täiskasvanuteni ning distantsi pikkus on eri gruppides 1,5 kuni seitse kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles