Õpetaja tapmises süüdistatav poiss astub kohtu ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kuulutatakse Viljandi kohtumajas välja õpetaja tapmises süüdistatava nooruki kohtuotsus.
Täna kuulutatakse Viljandi kohtumajas välja õpetaja tapmises süüdistatava nooruki kohtuotsus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Järgmisel reedel saab Viljandi kohtumajas alguse kohtuasi Paalalinna koolis saksa keele õpetaja tunni ajal tapmise üles tunnistanud 16-aastase Vahuri üle. Avalikkusele kinnine protsess peaks otsusega lõppema kuu aega hiljem.

18. septembril kell 10 algav istung on alaealise süüdistatava ja kannatanute eraelu kaitseks kinnine, mistõttu kõrvalisi isikuid kohtusaali ei lubata. Kohtuotsuse kuulutamine on avalik.

Asja arutatakse kinnisel istungil praeguse ajakava järgi lisaks 18. septembrile 22.–25. septembrini ja 30. septembril ning 1. ja 7. oktoobril. Sel ajal uuritakse tõendeid, sealhulgas kuulatakse üle süüdistatav, kannatanud ja tunnistajad, ning peetakse kohtuvaidlused. Kohtulahend kuulutatakse välja eeldatavasti 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles