Krossisõitjad jätsid maailmasarja ootele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Haralds Kurpnieks (nr 37) turgutavad veidi tervist, et hooaja viimastel võistlustel taas konkurentsivõimelised olla. Tuleval nädalalõpul seisab meestel ees Eesti meistrivõistluste etapp Tihemetsas ja seejärel ootab võistlus Saksamaal.
Kert Varik ja Haralds Kurpnieks (nr 37) turgutavad veidi tervist, et hooaja viimastel võistlustel taas konkurentsivõimelised olla. Tuleval nädalalõpul seisab meestel ees Eesti meistrivõistluste etapp Tihemetsas ja seejärel ootab võistlus Saksamaal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Motokrossisõitja Kert Varik, kes koos lätlasest korvimehe Haralds Kurpnieksiga on tänavu osalenud maailmameistrivõistluste 13 etapil ja plaanis selle sarja täies mahus läbi teha, on nüüd tervise kosutamiseks aja maha võtnud.

Möödunud nädalavahetusel Šveitsis tiitlivõistluste 14. etapil startima pidanud mehed otsustasid juba kokkupakitud võistlusvarustuse viimasel hetkel uuesti lahti harutada.

Varik nentis, et halb enesetunne ei andnud asu ning mõni päev enne seda, kui neil tulnuks ära sõita, määras arst talle ravikuuri. «Et korvimees oli eelmisel etapil saadud matsust nagunii veel räsitud, otsustasime koju jääda. Ja õige otsus. Vastupidavust pole meil kummalgi, sõiduvormist on asi kaugel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles