Mikk Maaten õppis aastaga palju

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Maaten lõpetas Eesti meistrivõistlused hõbemedaliga. See oli talle juba kolmas hõbe.
Mikk Maaten lõpetas Eesti meistrivõistlused hõbemedaliga. See oli talle juba kolmas hõbe. Foto: Aivar Kaljusaar

Kolmandat hooaega järjest omas masinaklassis hõbemedalile tulnud Viljandimaa ringrajasõitja Mikk Maaten on aastaga ühtaegu nii rahul kui rahulolematu. Ühest küljest sai ta palju väärtuslikke kogemusi, teisalt jäi eesmärgiks seatud tiitel võitmata.

Laupäeval oli Pärnumaal Audrus Eesti autoringraja meistrivõistluste kaks viimast starti. Mikk Maaten lõpetas klassis BMW 325 mõlemad sõidud Allan Tigase järel teise kohaga ning teiseks jäi ta Tigase järel ka hooaja kokkuvõttes.

Enne viimast etappi oli meistrivõistluste seis samasugune: Allan Tigane juhtis Mikk Maateni ees, kuid tollel oli veel võimalus valitsev meister troonilt lükata. Tigase edestamiseks aga Viljandimaa mehel siiski kiirust ei jagunud. Tõsi, kahe mehe vahe oli mõlemal korral väga väike. Esimese sõidu finišis lahutas neid 0,799 sekundit, teises vaid 0,035 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles