Viljandlased otsivad suurde mängu viivat kiirust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest hooaega sportlikku autorallit sõitvad viljandlased Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon on kaks etappi enne Eesti meistrivõistluste lõppu eneselegi ootamatult klassi MV5 liidrid.
Esimest hooaega sportlikku autorallit sõitvad viljandlased Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon on kaks etappi enne Eesti meistrivõistluste lõppu eneselegi ootamatult klassi MV5 liidrid. Foto: Erakogu

Läinud reedel ja laupäeval Harjumaa teedel asetleidnud Tallinna rallil teenisid Viljandimaa sõitjad oma masinaklassis nii mõnegi pjedestaalikoha, ehkki päris suurde mängu nad ei sekkunud.

Klassi esikolmikukoht väärib aga märkimist küll, kui see saavutatakse oma esimesel rallihooajal. Nii näiteks olid Tallinna rallil MV5 grupis teised viljandlased Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon.

MV6 seltskonnas lõpetas juba võrdlemisi kogenud Kristo Subi koos Harri Jõessarega kolmandana, oma kunagise kaardilugeja Teele Sepa järel. Viimati nimetatu dikteerib nüüd autos sõidusuunda Karel Tölbile. Viljandimaa veoautosõitjad Jüri Lindmets ja Nele Helü lõpetasid Tallinna ralli seekord oma klassi viienda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles