Viljandimaa sõitjad kosutasid end karikatega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi motoklubi poiss Romeo Pikand pälvis Eesti noorte motokrossi karikavõistluste peaauhinna. Eesti meistrivõistlustel hoiab ta enne viimast etappi teist positsiooni.
Viljandi motoklubi poiss Romeo Pikand pälvis Eesti noorte motokrossi karikavõistluste peaauhinna. Eesti meistrivõistlustel hoiab ta enne viimast etappi teist positsiooni. Foto: Marko Saarm / Sakala

Möödunud neljapäeval jõudsid Läänemaal peetud kümnenda etapiga lõpule Eesti noorte motokrossi karikavõistlused ja Viljandi klubi poiss Romeo Pikand sai nautida võidukarika sära. Oma grupis teenis etapil hõbedase auhinna Karl Hunt.

Romeo Pikand näitas Hartwall Jaffa nime kandva sarja viimasel, Linnamäe osavõistlusel, et väärib klassi 50 cm³ võidukarikat. Olles endale juba enne seda etappi esikoha kindlustanud, sai ta veel kord kirja klassi parima ringiaja ning võitis ka mõlemad võistlussõidud. Karikasarja kokkuvõttes pälvis ta viiel etapil võidu ning kahel etapil teise ja kolmel kolmanda koha.

Teine Viljandi klubi liige Karl Hunt, kes teeb kaasa klassis 50 cm³ Junior, oli viimase etapi kahe sõidu kokkuvõttes teine. Esikoha sai avasõidu teine ja teise sõidu võitja Gregor Kuusk. Karl Hunt võitis esimese sõidu, kuid oli teises kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles