Turismitaludes käib pidu iga ilmaga

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seikluspargis eelistatakse köietrikke proovida ilusa ilmaga, siis sellel, kes suvepäevadel üle tiigi köieveo võistlusel kaotajaks jääb, pole mingit vahet, kas taevas lõõskab päike või ladistab vihma – märjaks saab ta igal juhul. Pilt on tehtud Valma puhkelaagris.
Kui seikluspargis eelistatakse köietrikke proovida ilusa ilmaga, siis sellel, kes suvepäevadel üle tiigi köieveo võistlusel kaotajaks jääb, pole mingit vahet, kas taevas lõõskab päike või ladistab vihma – märjaks saab ta igal juhul. Pilt on tehtud Valma puhkelaagris. Foto: Kalle Kütt

Kuigi tänavune suvi nöökis puhkajaid juunis ja juulis kõledate vihmaste ilmadega, nii kuis jaksas, tõdesid turismitalude pidajad, et nende ärile see märkimisväärset jälge ei jätnud.

Viljandimaa nimekamate puhkekohtade omanikud kinnitasid, et nad on oma põhitegevustes ilmariskidest märksa vähem sõltuvad, kui kõrvaltvaatajad pahatihti arvavad. Sombune suvi võib küll mingil määral vähendada üksikute rändurite ja perekonniti puhkavate inimeste hulka, kuid grupiviisi pidutsetakse ja peetakse suvekoole ikka ühepalju.

Pikalt ette

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles