Eilseks väljahõigatud 30 soojapügalat tõid rahva päikse kätte

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle nädala kõige soojemat ilma oli eile lõunaks Viljandi randa nautima tulnud rohkem kui poolsada inimest. Kui täiskasvanud peesitasid päikese käes, siis lapsed sulistasid vees. Paadilaenutajal polnud aga ühtki kundet.
Selle nädala kõige soojemat ilma oli eile lõunaks Viljandi randa nautima tulnud rohkem kui poolsada inimest. Kui täiskasvanud peesitasid päikese käes, siis lapsed sulistasid vees. Paadilaenutajal polnud aga ühtki kundet. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile oli viimane päev tavatult kuumal augustikuul rannailma nautida ja just seda tegi lõuna ajal Viljandi järve ääres ligi 60 suvitajat.

«Viimane 30 kraadi ju lubati – tuli tulla päikese kätte,» tähendas Kirstin Kirotar, kes oli koha sisse võtnud paadisillal. Lisaks talle peesitas seal veel neli suvitajat.

Kirotar plaanis päikest võtta, aga ujuma minna ta ei kavatsenud. «Ma pole sel aastal veel kordagi vette saanud. See on minu jaoks külm,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles