Omaalgatuse programmi sügisvoorus tuli 67 taotlust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kohaliku omaalgatuse programmi sügiseses taotlusvoorus laekus Viljandi maavalitsusse 67 projekti kogusummas enam kui 1,1 miljonit krooni.


Taotlused jagatakse kasusaajate järgi maa- ja linnapiirkonna projektideks. Nii kohaliku kui maakondliku tasandi taotluse maksimaalne summa on 25 000 krooni.

«Seekord laekunud projektidest on 58 maapiirkonnast. Nendega taotletakse 950 523 krooni, kuid toetamiseks on raha 442 155 krooni,» ütles Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialist Katrin Reimo. «Linnapiirkonnast on üheksa projekti ning toetust taotletakse 155 596 krooni. Projektide toetamiseks on 50 000 krooni.»

Nüüd kontrollitakse taotluste nõuetele vastavust. Sellele järgneb taotluste hindamise maakondliku komisjoni koosolek. Pärast hindamist teeb komisjon maavanemale taotluste rahastamise ettepaneku. Katrin Reimo sõnul tehakse rahastamisotsused teatavaks novembri teisel poolel.

Kohaliku omaalgatuse programmi eesmärk on kohalik areng ja piirkondade konkurentsivõime kasv kogukonna kaasamise ja koostöö tugevdamise kaudu.

Programmi rahastatakse Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse kaudu Eesti riigieelarvest.

Järgmine programmi taotlusvooru tähtaeg on 2011. aasta 1. aprill.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles