Kultuuripärl ootab kandidaate

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa kultuuri- ja spordirahva viies «Pärlipidu» tuleb 29. detsembril pärimusmuusika aidas.
Viljandimaa kultuuri- ja spordirahva viies «Pärlipidu» tuleb 29. detsembril pärimusmuusika aidas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp kuulutab välja viienda Kultuuripärli preemia ning aastapreemiate kandidaatide esitamise.


Kultuuripärli preemia eesmärk on tunnustada ja innustada loomeinimeste erialast pühendumist Viljandimaal. Aastapreemia määratakse aasta jooksul enim silma paistnud kultuuri- või sporditegelasele ja sündmusele.

Kandidaadiks võib esitada Viljandimaal tegutsevaid füüsilisi isikuid, mittetulundusühinguid,  kollektiive ja organisatsioone, kellel on silmapaistvaid teeneid meie maakonna kultuuri- ja spordielu edendamises.

Kultuuripärli ning aastapreemia saajate kohta võivad nii füüsilised isikud kui organisatsioonid ettepanekuid teha 22. novembrini.

«Kui Kultuuripärli kandidaate võib esitaja välja pakkuda ainult ühe, siis aastapreemia kandidaatide esitamisel sellist kitsendust pole,» täpsustas kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupi esimees Malle Allese.

Ekspertgrupile tuleb esitada vabas vormis taotlus, kus peavad olema ära toodud kandidaadi nimi, kontaktandmed, lühitutvustus ning tema loomingulised või sportlikud saavutused jooksval aastal ning Kultuuripärli kandidaadi puhul ka eelnevad saavutused. Samuti tuleb kirja panna esitaja nimi ja kontaktid.

Taotlused palutakse saata aadressil viljandimaa@kulka.ee või kirjalikult Eesti Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp, Tallinna tänav 11/1, 71012 Viljandi. Samuti võib taotlused viia linnaraamatukogu valvelauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles