Heas usus endale edasi-tagasi pileti ostnud sõitjat bussi ei lastud

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansa Liinide buss. Pilt on illustreeriv.
Hansa Liinide buss. Pilt on illustreeriv. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Bussi peale kiirustanud sõitja ei pannud tähele, et Viljandi bussijaamast ostetud tagasisõidupilet ei ole teps mitte see, mis kassiiri käest sai palutud. 

Ebameeldiv üllatus tabas viljandlannat Helve Tähist alles siis, kui ta eelmisel reedel Tartu bussijaamas Viljandisse suunduvasse bussi sisenes. Bussijuht ei olnud nõus teda Viljandist ostetud piletiga edasi lubama, sest see ei kehtinud. Kuidas ei kehti, ei saanud Tähis aru. Piletil seisis kellaaeg 18.45 ja Viljandi, katsus ta bussijuhile selgitada. Bussijuht käitus nii, nagu reglement ette näeb: kui kehtivat piletit pole, siis sõita ei saa. 

Helve Tähis oli oma sõnul väga hämmeldunud ja palus bussijuhil oodata, kuni ta kassast küsib, milles asi. Kui ta Tartu bussijaamas ooteplatvormile tagasi jõudis, oli aktsiaseltsi Hansa Bussiliinid buss juba minema sõitnud. Kell oli mõni minut pool seitse läbi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles