Külapäevade korraldamiseks vaid entusiasmist ei piisa

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimmu külapäevadele noored kuked toonud Silvia Põdra sõnul tuleb laadakuke kiremist heaks endeks pidada. Siis läheb laat korda.
Rimmu külapäevadele noored kuked toonud Silvia Põdra sõnul tuleb laadakuke kiremist heaks endeks pidada. Siis läheb laat korda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rimmu on kunagi olnud Mulgimaa kultuurielu keskus ja külaseltsi eestvedamisel on püütud seda mainet taastada. Laupäeval peeti Rimmus järjekordseid külapäevi.

Külapäevade korraldamine pole Rimmu külaseltsi juhile Anneli Pälsingule kergemate ülesannete killast. Õnneks saab projektide kaudu lisaraha taotleda, sest iseenesest ei teki midagi ja iga liigutus maksab, teab Pälsing. Projekt peab varakult valmis kirjutatud olema. Esimehe sõnul hakati 15. Rimmu külapäevade heaks asju ajama juba aprillis.

«Vahepeal on aga hinnad tõusnud ja inimesed ümber mõtelnud. Päevakavas võib muudatusi ette tulla isegi pidupäeva eelõhtul,» rääkis Pälsing sellest, milleks peab valmis olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles