Tubli elulookirjeldus IT-spetsialisti Viljandimaalt lahkuma ei kannusta

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Peep on Viljandi kutseõppekeskuse vilistlane, kes sõidab reedel Brasiiliasse ülemaailmsetele kutsemeistrivõistlustele. Et seal edukalt esineda, on ta suure osa suvest ninapidi arvutis istunud ja võistlusülesandeid harjutanud.
Tanel Peep on Viljandi kutseõppekeskuse vilistlane, kes sõidab reedel Brasiiliasse ülemaailmsetele kutsemeistrivõistlustele. Et seal edukalt esineda, on ta suure osa suvest ninapidi arvutis istunud ja võistlusülesandeid harjutanud. Foto: Erakogu

Kuigi kutsemeistrivõistlustel osalemise märge elulookirjelduses aitab ametiõppurite kinnitusel karjääri teha kodust kaugemal, on rahvusvaheliste võistluste kogemusega Tanel Peep otsustanud jätkata töötamist oma kodukooli arvutiõppeosakonnas.

Tanel Peep on kunagine Paistu poiss, kes ei tahtnud minna gümnaasiumi. Läks hoopis Viljandi kutseõppekeskusesse arvutite ja arvutivõrkude eriala õppima. Reede varahommikul ootab teda ja veel kaheksat Eesti ametiõppurit sõit Brasiiliasse ülemaailmsetele kutsemeistrivõistlustele «WorldSkills».

Eestist Prantsusmaale ja Soome

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles