Mehed räägivad Holstre-Pollis oma tervisest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval Holstre-Pollis peetav tasuta tervisefoorum kutsub Viljandimaa mehi arutlema tervelt elatud aastate üle.
 


Meeste terviseliikumine «Mehed liikuma», meesteportaal mees.eu, Viljandi maavalitsus ja Viljandimaa spordiliit korraldavad 21. oktoobril Viljandimaa meestele tervisefoorumi «Mehed liikuma 2010».

Foorumi laiem eesmärk on parandada Viljandimaa meeste liikumis- ja terviseteadlikkust, muuta tervisega seotud hoiakuid ja tõsta kaugemas perspektiivis meie kõigi tervelt elatud aastate arvu.

Foorumi peakorraldaja, meestearst Kristo Ausmehe sõnul on Viljandimaa tervisefoorumi puhul tegemist kuuenda üritusega meeste tervisefoorumite sarjast, mis viiakse ellu Lõuna-Eesti maakondades terviseprogrammi «Mehed liikuma» käigus.

«Kui me täna ei tee otsustavaid samme meeste tervisenäitajate parandamiseks ja enneaegse suremuse vähendamiseks, pole meil kümne aasta pärast põhjust rääkida ka jätkusuutlikust ja edukast Eestist,» lisas Ausmees.

Foorumi avasõnad ütleb Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves. Samuti räägitakse Viljandimaa terviseprofiilist ja terviseprogrammi «Mehed liikuma» tegemistest. Egon Puuorg Tartu ülikooli kliinikumi traumatoloogia- ja ortopeediakliinikust annab ülevaate sporditraumade põhjustest ja ravist.

Päeva teisel poolel kõnelevad meeste tervisest meestearst Kristo Ausmees, dirigent ja saatejuht Tarmo Leinatamm ja näitleja Hannes Kaljujärv. Ürituse lõpetab orienteerumine Holstre-Polli terviseradadel.

Foorumi päevakava on leitav aadressilt www.mehedliikuma.ee/viljandimaa
Üritus on kõikidele osalejatele tasuta. Ühisbuss Holstre-Polli väljub Viljandist Vabaduse platsilt 21. oktoobril kell 13.30 ja tuleb tagasi kell 21.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles