Viljandlased kimbutasid lätlasi nende võistlustel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Sankmann esines Läti noorte mitmepäevasõidu meistrivõistlustel tublilt. Võistkonnakaaslaste abiga saadud viies koht oli eestlaste kõrgeim. Pilt on tehtud kevadel Viljandi linna tänavasõidul.
Joosep Sankmann esines Läti noorte mitmepäevasõidu meistrivõistlustel tublilt. Võistkonnakaaslaste abiga saadud viies koht oli eestlaste kõrgeim. Pilt on tehtud kevadel Viljandi linna tänavasõidul. Foto: Kristjan Johanson

Viljandi rattaklubi kuueliikmeline võistkond naasis Riia lähedal asetleidnud Läti noorte mitmepäevasõidu lahtistelt meistrivõistlustelt viienda kohaga, individuaalselt sai eestlaste parima tulemuse siinse klubi sõitja Joosep Sankmann, kes tuli samuti viiendaks.

«Viies koht sellises konkurentsis on väga tugev tulemus nii võistkonnale kui Joosepile, kelle saavutus väärib erilist märkimist,» kinnitas Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson. Tema ütlemist mööda pole mitmepäevasõidul siiski üksinda eriti lihtne kõrget tulemust saada, reeglina saavutatakse see ikka koostöös kaaslastega.

Möödunud neljapäevast pühapäevani väldanud mitmepäevasõitu alustas 83 ratturit. Lisaks eestlastele olid Läti noortele konkurentsi pakkumas ka leedukad ja poolakad. Eestist tegid viljandlaste kõrval kaasa ka Tallinna CFC klubi 15 sportlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles