Vald otsustas liidule raha anda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu projektis «Riverways» osalemisele sai Tarvastu vallas asuv Suislepa puhkekoht täiendust infotahvlite ja puitrajatiste võrra. Lisaks puhastati külast läbi voolava Õhne jõe sängi. Pilt pärineb tänavuselt Suislepa paadipäevalt.
Tänu projektis «Riverways» osalemisele sai Tarvastu vallas asuv Suislepa puhkekoht täiendust infotahvlite ja puitrajatiste võrra. Lisaks puhastati külast läbi voolava Õhne jõe sängi. Pilt pärineb tänavuselt Suislepa paadipäevalt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tarvastu vallavolikogu otsustas juuniistungil anda omavalitsuste liidule raha, et kohaliku veeturismi arendamiseks nähtud vaev leiaks toetust.

Tänu Viljandimaa omavalitsuste liidu osalemisele projektis «Riverways» õnnestus Tarvastu vallas puhastada Õhne jõe sängi ning saada Suislepa ja Kivilõppe puhkealale pontoonsillad, puitrajatised ja infotahvlid.

Tarvastu valla majandusnõunik Rein Anton tõi näite, et praegu on võimalik istuda Valgamaal Leebikus kanuusse ning sõita Suisleppa ja sealt edasi Võrtsjärvele. «Projekti eesmärk ongi luua veeturistile paremaid võimalusi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles